Aloita stressitön vuosi intialaisittain – Ikigai-kirjailijoiden elämäntaito-opas Namaste ilmestyy 2.1.2023

21.12.2022, Gummerus

Aloita stressitön vuosi intialaisittain – Ikigai-kirjailijoiden elämäntaito-opas Namaste ilmestyy 2.1.2023

Mitä om-tavu merkitsee? Mitä tarkoittavat nirvana ja samsara? Millainen hengitysharjoitus lievittää eniten stressiä? Miksi kurkuman käyttö kannattaa? Namaste – Onnellisen elämän taito (Gummerus) on yleissivistävä, inspiroiva ja käytännöllinen opaskirja, joka avaa intialaisen filosofian peruskäsitteitä. Menestysteos Ikigaista tunnettujen kirjailijoiden Héctor Garcían ja Fransesc Mirallesin uusin elämäntaito-opas ilmestyy 2.1.2023.

Namaste avaa filosofiaa intialaisten käsitteiden kuten ayurvedan, karman ja joogan takana ja sisältää käytännöllisiä ohjeita muun muassa hengitysharjoituksiin, mindufulnesiin, tantraan ja päähierontaan. Teos opastaa stressistä vapautumiseen esimerkiksi seuraavien intialaisten ohjeiden avulla:

  • Opi niiltä, jotka tietävät
  • Luovu kaikesta mitä et tarvitse
  • Tunne itsesi
  • Ravitse kehoa, mieltä ja henkeä
  • Elä tässä ja nyt

Valencialaissyntyinen Héctor García (s. 1981) ja Barcelonasta lähtöisin oleva Francesc Miralles (s. 1968) saivat inspiraation kirjaan, kun intialaiset lukijat pyysivät Ikigain kaltaista opasta omasta kulttuuristaan. Kirjailijoiden aiempia, Japanin kulttuuriin perustuvia onnellisuusoppaita Ikigaita ja Ichigo Ichietä on käännetty 70 kielelle.

Héctor García ja Francesc Miralles: Namaste – Onnellisen elämän taito
alkuteos Namasté – La vía india a la felicidad, la realización y el éxito

Suomentanut Satu Ekman
189 sivua

Ilmestyy myös äänikirjana 9.1.2023, lukijana Jukka Pitkänen

Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy