Linnun neljä laulua -kirjan kuvitusnäyttely Kulttuurikulmassa tammikuussa

3.1.2023

Katri Tapolan kirjoittama ja Selja Raudaksen kuvittama Linnun neljä laulua (Aviador 2022) kertoo kauniin tarinan siipirikosta linnusta ja kissasta nimeltä Don. Kirjan kiehtovaa ja kaunista kuvitusta voi ihastella Kulttuurikulmaan (Liisankatu 19, Helsinki) aukeavassa näyttelyssä, joka on auki tammikuun loppuun saakka.

Lintukaupassa elävä lintu osaa laulaa niin koskettavasti, ettei kissa voi sitä vastustaa. Niin kissa tekee kaupat ja toisensa kohdanneet perustavat kodin yhteiseen onneen.

Linnun neljä laulua on kaunis ja riipaiseva tarina siipirikosta linnusta ja kissasta nimeltä Don. Vahva kuvakerronta ja elävä kieli suomen- ja arabiankielisine lauluineen kuljettaa tarinaa, joka kertoo yhdessäolosta ja yksinäisyydestä. Kuvakirja sopii sekä kouluikäisille lapsille että aikuisille.

Serkukset, kirjailija Katri Tapola ja kuvataiteilija Selja Raudas, ovat oman kiitetyn tuotantonsa ohella lisäksi tehneet sanataiteellis-kuvataiteellista yhteistyötä 1990-luvulta alkaen.

Näyttelyn nimi: Linnun neljä laulua kirjan kuvitusnäyttely. Esillä kuvitusoriginaaleja teoksesta.

Näyttely on auki 3. – 31.1., ja siihen pääsee tutustumaan vapaasti Kulttuurikulman aukioloaikoina: ma-pe klo 11-18 ja la klo 10-15.

Kuvitus: Selja Raudas
Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy