ABBA-konsertit Rajattoman kanssa käynnistää Sinfonia Lahden syyskauden

Kuva: Simo Haakana

Sinfonia Lahti

Suuren suosion saaneet ABBA-konsertit lauluyhtye Rajattoman kanssa tulevat jälleen! Thank You For The Music -konsertit järjestetään Sibeliustalolla torstaina 31.8. klo 19 sekä perjantaina 1.9. klo 13 ja 19. Liput ovat myynnissä pe 13.1. klo 10 alkaen Lippu.fi-myyntikanavissa.

Konserteissa kuullaan Abban suurimpia hittejä, joista mainittakoon mm. Gimme! Gimme! Gimme!, Dancing Queen ja Mamma Mia. Konsertit johtaa kapellimestari Steven Reinecke, joka on esittänyt kokonaisuutta Rajattoman kanssa USA:ssa.

”Tämä kokonaisuus on ollut yleisön kestosuosikki ja odotankin jo mukana tanssivaa ja laulavaa yleisöä”, iloitsee Sinfonia Lahden vt. intendentti Maija Kylkilahti.

Sinfonia Lahden ja lauluyhtye Rajattoman energinen ja luova yhteistyö on tuottanut lukuisia loppuunmyytyjä konserttielämyksiä Sibeliustalossa vuodesta 2001 alkaen mm. ABBA-, Chess-, The Beatles ja Queen-konsertit. Rajaton sings ABBA with Lahti Symphony Orchestra -levy ylsi Suomen albumilistan ykköseksi ja myi platinaa ilmestymisvuonnaan 2006.

Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy