Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään jälleen 25.–28.7.2024 Valkeakoskella

Tänäkin vuonna festivaali rakentuu UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihamaan ainutlaatuiseen miljööseen.

“Olemme viihtyneet erinomaisesti alueella, ja niin myös varmasti tulevanakin kesänä. Alueen suunnittelu on jo aloitettu ja uudistuksia on jälleen luvassa”, Työväen Musiikkitapahtuman toiminnanjohtaja Marianne Haapoja hehkuttaa. Päälavan lisäksi festivaalialueelle nousee erilaisia pienempiä esiintymislavoja, ruokakojuja ja ravintolatelttoja.

Kesän 2024 artistit julki

Tapahtuma tarjoaa upean ympäristönsä lisäksi mielenkiintoisia ja erilaisia musiikki- ja kulttuurielämyksiä. Ohjelmistossa on mukana myös Emma-ehdokkaita, kuten Eini, Sexmane, emma & matilda, Bee, Vimma, Aliisa Syrjä ja Isac Elliot. Muita kesän kiinnityksiä ovat Arppa, Kotiteollisuus, Suistamon Sähkö, Leavings & Timo Rautiainen, Mariska, Salla Flinkman, Atomirotta, Lenni-Kalle Taipale & Osmo Ikonen, Paperi T, Mary Ann Hawkins, Kolmas Nainen, Roamin’ Street Band, Coitus Int, Ida Paul ja Kalle Lindroth, Jonna Tervomaa, Rebekka Holi, Vimma sekä Ilmiöitä – Ultra Bran sävelin -konsertti.

Työväen Musiikkitapahtuma on ainutlaatuinen työväenmusiikki- ja -kulttuuriperinnettä ylläpitävä ja uudistava festivaali, joka järjestetään perinteisesti heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Festivaalin ytimessä pysyvät edelleen yhteiskunnalliset keskustelut sekä työväenlaulut.

Early Bird -rannekkeet ovat nyt myynnissä Tiketissä hintaan 98€ (3 päivää).
Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät 88€ (3 päivää).

Työväen Musiikkitapahtuma ry

Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy