Lahti Energia valitsi yhteistyökumppanit vuodelle 2024

Otimme vuonna 2023 käyttöömme uuden toimintamallin, jossa valitsemme syksyisin yhteistyökumppanit seuraavalle vuodelle. Saimme hyviä ja laadukkaita hakemuksia yli kolmekymmentä. Tuemme vastuullisesti ja monipuolisesti paikallista ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa toimintaa. Painotamme yhteistyössä lasten ja nuorten yhteiseen tekemiseen kannustavaa toimintaa.

Nyt olemme valinneet yhteistyökumppanit vuodelle 2024. Kumppanit valittiin hakemusten perusteella. Haku toteutettiin verkossa lokakuussa 2023.

”Arvostamme sitä, että olemme kiinnostava yhteistyökumppani. Haluamme tukea erityisesti toimintaa, joka kohdistuu suoraan lasten ja nuorten harrastamiseen ja liikuntaan. Haluamme tukea myös vähävaraisten lasten harrastusmahdollisuuksia”, kertoo Lahti Energian viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Mari Suokari.

Vuonna 2024 Lahti Energian yhteistyökumppaneita ovat:

·     FC Reipas

·     FC Kuusysi

·     Lahden Ahkera

·     Lahden Hiihtoseura

·     Lahden Kaleva

·     Lahden Purjehdusseura

·     Lahden Pyöräilijät ry

·     Lahden Siniset ry, partiolippukunta

·     Lahden Taitoluistelijat ry

·     Lahden Uimaseura ry

·     Lahti Basketball Juniorit ry

·     Lahti Elite Cheer Team ry

·     Lahti Ringette ry

·     LCS Panthers

·     Liikenne ry

·     Liikuntakeskus Pajulahti

·     Päijät-Hämeen Salibandyseura ry / Pelicans Sb

·     Päijät-Hämeen taidemuseoyhdistys ry

·     Salpis ry

·     Shoreikan Karate Club ry

·     Sigma Jiu Jitsu Ry

·     Viipurin Reipas ry

Teemme markkinointiyhteistyötä myös valtakunnallisella tasolla pelaavien paikallisten pääsarjajoukkueiden kanssa. Olemme tehneet jatkosopimukset FC Lahden (kausi 2024), Pelicansin (kausi 2023–2024), Lahti Basketin (kausi 2023–2024) sekä LASBin (kausi 2023–2024) kanssa.

Kiitos kaikille hakemuksen lähettäneille. Seuraava yhteistyökumppanuushaku avataan verkossa syksyllä 2024 vuodelle 2025. Ilmoitamme haun alkamisesta verkkosivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Lahti Energia Oy

Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy