Lidl on jalkapallon EM-kisojen 2024 kansainvälinen kumppani

21.3.2023, Lidl Suomi

Lidl on jalkapallon EM-karsintojen ja UEFA EURO 2024TM  -turnauksen virallinen yhteistyökumppani maailmanlaajuisesti. Yhteistyö alkaa heti maaliskuussa 2023 EM-karsintapeleissä ja huipentuu Saksassa kesällä 2024 pelattaviin kisoihin.

Jalkapallon euroopanmestaruuskilpailujen lopputurnaus pelataan 14.6.–14.7.2024 Saksassa kymmenessä eri kaupungissa. Maaliskuun 2023 ja maaliskuun 2024 välillä pelattavissa karsinnoissa ratkeaa, mitkä maat selvittävät tiensä lopputurnaukseen taistelemaan mestaruudesta.

Lidl on mukana jalkapallohuumassa sekä EM-karsintapeleissä että UEFA EURO 2024 -lopputurnauksessa virallisena yhteistyökumppanina eri maissa. Kumppanuus on Euroopan suurimpiin kauppaketjuihin kuuluvalle Lidlille luonteva valinta: saksalaistaustainen Lidl toimii kansainvälisesti yli 30 maassa ja sillä on yli 12 000 myymälää. Aivan kuten jalkapallo inspiroi miljoonia ihmisiä joka päivä, Lidl on jokapäiväisten ostosten luotettava kumppani miljoonille asiakkaille kaikkialla Euroopassa.

– Olemme kansainvälisenä toimijana innoissamme siitä, että saamme olla mukana urheilutapahtumassa, joka innostaa asiakkaidemme lisäksi myös työntekijöitämme yli maarajojen. Lukuisat Lidl-maat tulevat olemaan edustettuina kisoissa. Meille tästä kaikesta tekee erityistä se, että lopputurnaus järjestetään Saksassa – maassa, josta Lidlin tarina alkoi. Täällä Suomessa jännitämme toki erityisesti Huuhkajien menestystä, sanoo Lidl Suomen markkinointipäällikkö Ossi Liljeström.

Lidl haluaa UEFA-yhteistyössä pitää esillä terveellisen ruoan, urheilun ja liikunnan merkitystä aktiivisessa ja terveellisessä elämäntavassa. Sillä, miten syömme ja kuinka paljon liikumme, on valtava vaikutus terveyteemme ja ympäristöön. Lidl kehittää valikoimaansa planetaariseen ruokavalioon perustuen, jotta asiakkaiden olisi tulevaisuudessa helpompi tehdä valistuneita ostopäätöksiä terveellisistä ja kestävästi tuotetuista tuotteista.

– UEFA on ylpeä voidessaan toivottaa Lidlin tervetulleeksi EM-karsintojen ja UEFA EURO 2024 -kisojen kumppaniksi. Lidlin läsnäolo koko Euroopan mantereella auttaa tuottamaan jälleen uuden unohtumattoman kisatapahtuman. Odotamme myös innolla yhteistyötä edistääksemme terveyttä ja hyvinvointia, jotka ovat tärkeitä arvoja sekä Lidlille että UEFA:lle, UEFA:n markkinointijohtaja Guy-Laurent Epstein sanoo.

Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy