Urheilu Mehiläinen Lahden Pelicansin yhteistyökumppaniksi

Lahden Pelicans on solminut kaksivuotisen yhteistyösopimuksen Mehiläisen kanssa. Mehiläinen toimii jatkossa Lahden Pelicansin yhteistyökumppanina ja tarjoaa lääketieteellistä ja terveydenhoidollista osaamista liigajoukkueelle sekä miesten ja naisten U-20-joukkueille. Yhteistyösopimus kattaa kaudet 2023–2025 ja sisältää option jatkosta.

– On hienoa päästä tekemään yhteistyötä Mehiläisen kanssa. Samankaltainen arvopohja on ollut keskeinen tekijä yhteistyösopimuksemme solmimisessa. Uskomme vahvasti, että tämä kumppanuus mahdollistaa meille laadukkaat ja ajanmukaiset edellytykset menestyä jääkiekon huipputasolla, kommentoi Lahden Pelicansin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen.

Urheilu Mehiläinen tarjoaa Lahden Pelicansin liigajoukkueen sekä miesten ja naisten U-20-joukkueiden käyttöön vahvan lääketieteellisen osaamisensa huippu-urheilun asiantuntijuuden saralla. Lahden Pelicansin käytössä ovat paikalliset Mehiläisen asiantuntijat sekä laajat palvelut.

– Olemme erittäin iloisia alkavasta yhteistyöstä ja siitä, että voimme tarjota kokonaisvaltaiset terveyspalvelut saman katon alta Lahden Pelicansin pelaajille ja henkilöstölle. Olemme laajentaneet viimeisen neljän vuoden aikana toimintaamme Lahdessa jatkuvasti ja esimerkiksi toukokuusta alkaen kuvantamisen palvelut laajenivat kiinteän magneettitutkimuslaitteen myötä ja syyskuusta eteenpäin asiakkaitamme palvelee uusi tapaturmapäivystys, kertoo Mehiläisen aluejohtaja Anu Jokinen.

Kumppanuuksia yhdistää yhteinen arvopohja, jossa korostuu oppi yhdessä tekemisen kautta.

– Odotan innolla yhteistyömme alkua ja tulevaa kumppanuuttamme. Lääkärin näkökulmasta yhteistyö tarjoaa Mehiläisen ammattilaisille sekä mahdollisuuden oppia että etuoikeuden työskennellä osana suomalaisen ammattiurheilun huipulla toimivaa organisaatiota. Pelicansin urheilijoilla on vastaavasti käytettävissä valtakunnallisesti ja paikallisesti huippuosaajamme sekä teknologiamme urheilijan terveyden optimoimiseksi niin sairauksien ja tapaturmien hoidossa kuin ennaltaehkäisyssä, jatkaa Lahden Urheilu Mehiläisen vastaava lääkäri Mika Liukkonen.

Urheilu Mehiläinen palvelee kaikkia urheilua harrastavia, tavoitteellisia aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja. Pääpaino on urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa sekä tutkimuksessa. Urheilu Mehiläisen moniammatilliset asiantuntijatiimit ja modernit urheilukirurgiaan erikoistuneet verkostot ja sairaalat palvelevat kaikkia liikkujia ympäri Suomen.

Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy