Ihmisen poika ensi-iltaan Rauman kesäteatterissa

Valtteri Lehtinen ja Annica Milán, kuva Henna Junnila

Rauman kesäteatterissa vietetään tämä kesä Yö-yhtyeen musiikin tahdissa. Ihmisen poika saa ensi-iltansa ja kantaesityksensä torstaina 13. kesäkuuta.

Ihmisen poika on Mikko Kivisen ja Otto Kanervan käsikirjoittama uusi musiikkikomedia. Kivisen ohjaaman näytelmän tapahtumat sijoittuvat eristäytyneeseen kyläyhteisöön, jossa aika on pysähtynyt. Kylän henkinen johtaja pitää yhteisöä tiukasti otteessaan ja ”ennen kaikki oli paremmin”.

Ainakin näennäisesti asukkaat ovat tyytyväisiä ja yhteiselo rauhallista. Kaikki on kuitenkin vaarassa muuttua, kun ulkopuolisen maailman tuulahdukset murtautuvat kylän muurien sisäpuolelle. Kuinka käy, kun yhteisön harmoniseen ulkokuoreen alkaa ilmestyä säröjä?

Ihmisen poika toteutetaan yhteistyössä Yö-yhtyeen kanssa. Musiikin sovitukset ovat esityksen suunnittelevana kapellimestarina toimivan Mikko Kangasjärven käsialaa, joka tunnetaan myös Yön pitkäaikaisena kosketinsoittajana ja musiikkituottajana.

Kai Hyttinen ja Päivi Pylvänäinen, kuva Henna Junnila

Rooleissa nähdään jälleen upeasti laulavia ja taitavia näyttelijöitä, jotka kaikki nähdään ensimmäistä kertaa Rauman kesäteatterin lavalla. Näyttelijäkaartin muodostavat Kai Hyttinen, Sanna Saarijärvi, Valtteri Lehtinen, Annica Milán, Päivi Pylvänäinen, Kalle Pylvänäinen ja Elsa Pylvänäinen.

Rauman kesäteatterin tapaan lavalla nähdään tietysti myös huippumuusikoista koostuva livebändi. Fåfängassa, merenrannan tuntumassa sijaitsevassa Rauman kesäteatterissa on katettu katsomo.

Esitysten lipunmyynti on hyvässä vauhdissa ja kesäkauden lipuista on myyty ja varattu yli 60 prosenttia.

Ihmisen poika Rauman kesäteatterissa 13.6. – 10.8.2024.

Lue lisää näytelmästä ja katso tarkemmat esitysajat: https://raumanteatteri.fi/ohjelmisto/ihmisen-poika/

Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy