Mitä ihmettä -elämystapahtuman pääartistit julki

Anna Puu. Kuva: Janita Autio

– Mäntsälän jokirannassa soi Anna Puun pop, Vicky Rostin ikisuosikit ja HUGOn r&b!

Mäntsälässä nyt toista kertaa järjestettävä, kesän alkua juhlistava Mitä ihmettä -elämystapahtuma laajenee. Alkavaa kesäkautta juhlistetaan la 25.5.24 keskustan jokirannan Kirsikkapuistossa, konserttilavalla jäähallin kupeessa sekä kulttuurimäellä eri toimijoiden tapahtumissa.

Jokivarteen jäähallin kupeeseen rakentuvalla konserttilavalla nähdään Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpia tähtiä, kun siellä musisoivat suomalaisen popin kuningatar Anna Puu, legendaariset Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden Vangit sekä kovassa nosteessa oleva R&B-artisti HUGO.

Anna Puu tunnetaan yhtenä Suomen arvostetuimmista pop-artisteista. Seitsemällä Emmalla palkittu tekijä on nauttinut heti esikoislevystään lähtien niin kriitikoiden suosiota kuin kaupallista menestystä. Annan ohjelmistosta löytyy koko kansan rakastamia klassikkobiisejä, striimihittejä sekä radiokanavien kestosuosikkeja.

Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden Vangit: Menneisyyden vangit -yhtye perustettiin vuonna 1991, kun kaksi suosittua artistia Virve Rosti ja Freeman tapasivat sattumalta ja päättivät yhdistää voimansa. Yhteistyön tuloksena keikoilla saadaan nauttia lukuisista Suomen rakastamista klassikkokappaleista.

HUGO eli porvoolainen Henrik Ollas on lahjakas pop ja r&b -artisti sekä suosittu tiktokkaaja. Suuressa nosteessa oleva HUGO julkaisi tammikuussa 2024 kauan odotetun viidennen sinkkunsa Sun puolesta. Hugon viime keväänä julkaistua singleä ”Taulut” on kuunneltu Spotifyssa jo yli 14 miljoonaa kertaa.

Mitä ihmettä -konserttilava jokirantaan rakentuu siten, että musiikista voi nauttia koko puiston alueella, molemmin puolin jokea.

Tunnelmia viime vuoden Mitä ihmettä -elämystapahtumasta jokirannan kirsikkapuistossa. Kuva: Mäntsälän kunta.

Kirsikkapuistossa tekemistä ja makunautintoja, Kulttuurimäellä klubitunnelmaa ja elokuvia

Jokirannan Kirsikkapuistossa on tarjolla kaikenikäisille sopivia esityksiä, aktiviteetteja, esittelyitä sekä myynnissä erilaisia ajankohtaisia tuotteita. Ohjelmaa on klo 15 lähtien alueen eri pisteissä. Sään salliessa puistoalueella voi viettää piknikiä, ja Suomen koiraystävällisimmässä kunnassa on myös yksi alue puistossa varattu erityisesti koirapiknikille. Perheen pienimmille on iltapäivän ohjelmassa musiikkia ja muuta ohjelmaa sekä puuhaa.

Keskustan viehättävällä kulttuurimäellä on mahdollista tunnelmoida Kulttuurimeijerin miljöössä, uppoutua Mäntsälä Cinén elokuvaesityksiin sekä tutustua ainutlaatuisen kirjailijavetoisen ginitislaamon Aurhors’ Distilleryn toimintaan. Lisäksi kulttuurimäen piha-alueella on muutakin ohjelmaa ja tekemistä.

Keskustan tuntumassa sijaitsevassa kuvanveistäjä Heikki Varjan ateljéssa voi tutustua edesmenneen kuvataiteilijan työhön ja teosten kipsi- ja puumalleihin ainutlaatuisen autenttisessa ympäristössä.

Yhteinen elämyspäivä huipentuu illalla päälavan konsertteihin ja pääosaan ohjelmapisteistä on vapaa pääsy!

Tarkempi ohjelmasisältö täsmentyy kevään kuluessa. Tapahtuma netissä: www.mitaihmetta.net

Mäntsälän kunta

Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy