Airbus tehostaa uusien lahjakkuuksien etsintää ilmailu- ja avaruusteollisuuden tulevaisuutta varten

28.1.2023, Airbus

Yhtiö palkkaa yli 13 000 ihmistä vuonna 2023 globaalisti

Airbus aikoo rekrytoida yli 13 000 ihmistä ympäri maailman vuonna 2023 tukeakseen liikennelentokoneliiketoimintansa kasvua ja vastatakseen puolustus- ja avaruus- sekä helikopteriliiketoimintojensa haasteisiin. Noin 7 000 työntekijää palkataan uusiin tehtäviin eri puolilla yhtiötä. Uuden työntekijät ovat avainasemassa tuotannon lisäämisen tukemisessa, Airbusin kunnianhimoisen vähähiilistämissuunnitelman toteuttamisessa ja ilmailualan tulevaisuuteen valmistautumisessa.

”Vuonna 2022 saimme Airbus-tiimiimme yli 13 000 uutta työntekijää ympäri maailmaa vaikeassa toimintaympäristössä, joka koetteli kestävyyttämme ja houkuttelevuuttamme globaalina työnantajana”, sanoo Airbusin henkilöstöjohtaja Thierry Baril.

”Kutsumme lahjakkaita yksilöitä eri puolilta maailmaa tulemaan mukaamme ja rakentamaan kanssamme vastuullista ilmailu- ja avaruusalaa sekä entistä parempaa, monimuotoisempaa ja osallistavampaa työpaikkaa työntekijöillemme.”

Uusi rekrytointikampanja on maailmanlaajuinen. Siinä korostetaan teknistä ja valmistusosaamista sekä uusia taitoja, jotka tukevat yhtiön pitkän aikavälin visiota sellaisilla alueilla kuten uudet energialähteet, kyberturvallisuus ja digitalisaatio.

Yli 9 000 työpaikoista on Euroopassa ja loput ympäri Airbusin globaalia verkostoa. Kolmanneksen rekrytoitavista halutaan olevan äskettäin valmistuneita.

Airbusilla on tällä hetkellä yli 130 000 työntekijää ympäri maailmaa. Airbus sai äskettäin Top Employers Institutelta Top Employers -sertifioinnin Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasian-Tyynenmeren alueella. Top Employers Institute on globaali, riippumaton henkilöstötoimintojen hyvien käytäntöjen asiantuntija.

Työpaikoista kiinnostuneet saavat lisätietoa Airbusin tarjoamista mahdollisuuksista sivulta https://www.airbus.com/en/careers.

 

Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy