Taattua ylellisyyttä, JLR tuo viiden vuoden takuun uusiin Range Rover, Defender ja Discovery-malleihin

Discovery
  • Range Rover, Defender ja Discovery-merkkien uuden auton takuulupaus pitenee 1. syyskuuta alkaen kolmesta vuodesta tai 100.000 kilometristä viiteen vuoteen tai 150.000 kilometriin sen mukaan, kumpi ensin täyttyy
  • Uusi ajoneuvotakuu koskee kaikkia uusia Range Rover, Defender ja Discovery-malleja, mukaan lukien kevythybridit ja Electric Hybrid lataushybridit
  • Muutos koskee kaikkia malleja Euroopassa, ja sen tavoitteena on optimoida omistajuuskokemus yhdenmukaistamalla merkkien takuu Jaguarin kanssa
  • Omistajien käytössä ovat myös InControl Remote -etäsovelluksen toiminnot viiden vuoden ajan 1. syyskuuta alkaen 

Vantaa 1.9.2023 – Viiden vuoden valmistajan takuu kaikille uusille Range Rover, Defender ja Discovery-malleille tulee voimaan 1.9.2023. Päivitys tuo asiakkaille lisää varmuutta ja mielenrauhaa valintaan joistakin JLR:n luksusmerkeistä.

Uusi takuulupaus koskee kaikkia malleja kaikkialla Euroopassa ja pidentää nykyistä kolmen vuoden takuun antamaa suojaa jopa viiteen vuoteen tai 150 000 kilometriin – kumpi ensin täyttyy. Tämän johdosta asiakkailla on kattava takuun tuoma suoja ja he saavat jatkossakin hyötyä korkealaatuisesta palvelusta pidempään kuin koskaan aiemmin.

Lisäksi Range Rover, Defender ja Discovery-asiakkaat voivat nauttia myös InControl Remote -etäsovelluksen toiminnoista viiden vuoden tai 150 000 kilometrin ajan, mikä lisää käyttömukavuutta ja järjestää apua hätätapauksissa – JLR:n tavoitteena olevan modernin luksusbrändikokemuksen mukaisesti.

Kolmen vuoden takuut ovat yleisiä autoteollisuudessa, joten viiden vuoden takuun lanseeraus varmistaa, että Range Rover, Defender ja Discovery tarjoavat enemmän asiakkailleen. Jokaisen tuotemerkin kaikki mallit kuuluvat uuden viiden vuoden takuun piiriin, mukaan lukien kevyet ja ladattavat sähköhybridit, 1.9.2023 alkaen.

Uudet takuuehdot tarkoittavat, että asiakkaat kaikilla JLR-brändeissä saavat saman suojan, sillä Jaguar-malleilla on ollut viiden vuoden takuu 1.7.2022 lähtien.

Nykyisen takuun pidennyksellä pyritään parantamaan asiakkaiden ja omistajien palvelukokemusta takuuajan aikana, samalla kun sekä yksityiset käyttäjät että kaupalliset toimijat voivat laskea ylläpito- ja käyttökustannuksia läpinäkyvästi pidemmältä ajalta.

Uusi viiden vuoden takuu parantaa omistajuuskokemusta ja sillä on positiivinen vaikutus Range Rover, Defender ja Discovery-mallien jäännösarvoihin. Tämä puolestaan tuo etuja markkinoitaessa käytettyjä yksilöitä. Pidemmällä aikavälillä korkeammat jäännösarvot alentavat kokonaiskustannuksia ja mahdollistavat kilpailukykyisempiä leasing- ja rahoitusvaihtoehtoja.

Laajennettu InControl Remote -yhteyksien käyttöoikeus on myös saatavilla 1. syyskuuta alkaen kaikille uusille rekisteröidyille malleille. Sen avulla käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa ajoneuvonsa kanssa vaivattomasti ja intuitiivisesti jopa pitkien etäisyyksien päästä. Älypuhelinsovelluksella voi tarkistaa jäljellä olevan polttoainetason ja akun varaustason sekä nähdä, ovatko ovet ja ikkunat kiinni vai auki. InControl Remote optimoi myös tiepalvelun ja lähettää tarvittaessa hätäpuhelun automaattisesti.

Grzegorz Sieczkowski, maajohtaja Inchcape JLR Finland, sanoo: ”Uuden viiden vuoden takuun myötä JLR:lle kaikkialla Euroopassa osoitamme sitoutumisemme tuotteidemme laatuun ja luotettavuuteen sekä keskittymiseen erinomaiseen asiakaspalveluun. Tulevaisuuden visiomme modernista ylellisyydestä on täysin asiakaskeskeinen, ja tämän pitäisi tarkoittaa lisää mielenrauhaa kaikille, jotka harkitsevat Range Roveria, Defenderiä tai Discoveryä.

JLR:n uusi viiden vuoden takuu astuu voimaan kaikilla Euroopan markkinoilla 1. syyskuuta alkaen, mikä parantaa palvelun laatua koko mantereella.

Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy