Goforen pääkaupunkiseudun toimisto siirtyy Helsingin Hakaniemeen

Goforen pääkaupunkseudun toimisto siirtyy Siltasaari 10 -kiinteistöön Helsingin Hakaniemessä.

Digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö Goforen toimisto pääkaupunkiseudulla muuttaa Hakaniemessä sijaitsevaan Siltasaari 10 -kiinteistöön. Siirtyminen kokonaan saneerattuihin, noin 3 000 neliömetrin tiloihin tapahtuu vaiheittain vuoden 2025 alkuun mennessä. Pörssiyhtiöllä on jatkossa yksi toimipiste pääkaupunkiseudulla, kun Hakaniemeen muuton myötä yhtiö luopuu Helsingin Kampin ja Espoon Keilaniemen toimistoistaan. Toimitilojen tehtävä on tukea yhtiön kasvua ja menestystä, sitouttaa henkilöstöä ja edistää yhteisön hyvinvointia.

Osoitteessa Siltasaari 10 sijaitsevat tilat toteutetaan Goforen toimitila- ja työympäristökonseptin mukaisesti. Tilojen pitää palvella yksilöllisesti erilaisten työntekijäryhmien ja laajemman yhteisön, asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeita sekä edistää kohtaamisia ja hybridityöskentelyä. Kestävä rakentaminen ja hyvä saavutettavuus ovat keskeisiä kriteerejä.

”Kiinnitämme erityistä huomiota saavutettavuuteen, esteettömyyteen ja siihen, miten tilat tukevat henkilöstömme hyvinvointia ja jaksamista. Panostamme aivoystävällisiin ratkaisuihin, kuten keskittymistä ja palautumista tukeviin tiloihin, valaistukseen ja akustiikkaan. Toimitilamme huomioivat myös ihmisten neuromonimuotoisuuden, jonka ymmärtämiseen ja edistämiseen olemme yhteisönä sitoutuneet. Haluamme tukea työntekijöidemme yksilöllisiä tarpeita monin tavoin”, sanoo Goforen henkilöstöjohtaja Sanna Hildén.

Siltasaari 10 -kiinteistön omistaa Antilooppi. Newsec toimi Goforen kumppanina toimitilan haussa, ja yhteistyö jatkuu tilojen toteutuksessa ja käyttöönotossa.

Siltasaari 10 on tuotu tähän päivään täydellisellä saneerauksella historiaa kunnioittaen. Vastuullisuus näkyy kaikessa sisäilmasta, vedenkulutuksesta ja rakentamisessa käytetyistä vähäpäästöisistä materiaaleista lähtien. Siltasaari 10:lle on myönnetty LEED Platinum -ympäristösertifikaatti sekä Suomessa harvinainen WELL-sertifiointi Gold-tasolla, jolla voidaan osoittaa tilankäyttäjien hyvinvoinnin huomiointi.

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy