Koite Health vauhdittaa kasvuaan pohjoismaisilla markkinoilla yhteistyössä 8 Media Ventures -yhtiön kanssa

Koite Health, suun terveyden edistämiseen keskittyvä terveysteknologiayritys, on solminut yhteistyösopimuksen Pohjoismaiden johtavan kasvuyhtiöihin sijoittavan mediayhtiön, 8 Media Venturesin, kanssa. Kumppanuus valjastaa televisio-, radio-, printti- ja digitaalisen mainonnan Koite Healthin laajentumisen vauhdittamiseen, vahvistaa sen brändiä ja laajentaa sen tavoittavuutta Suomessa ja Ruotsissa.

Vuonna 2018 perustettu Koite Health on jo mullistanut suun terveydenhoidon Suomessa Lumoral®-teknologiansa avulla. Lumoral on maailman ensimmäinen kotikäyttöön suunniteltu antibakteerinen fotodynaaminen hoito. Lumoralin uraauurtava LED-teknologia yhdistettynä valolla aktivoituvaan, antibakteeriseen Lumorinse-suuveteen auttaa hillitsemään turvallisesti ja tehokkaasti bakteerien kasvua hampaissa ja ikenissä. Lumoral-laitteita on tähän mennessä myyty jo yli 15 000 kappaletta, ja kuukausittain annosteltavien hoitojen määrä on noin 50 000.

– Vuonna 2020 markkinoille tuotu Lumoral vastaa kiireelliseen maailmanlaajuiseen tarpeeseen hoitaa bakteeriperäisiä hammassairauksia. Tänä vuonna olemme laajentuneet muun muassa Saksaan, Italiaan, Tanskaan ja Isoon-Britanniaan. Tulevia lanseerauksia on suunnitteilla Ranskassa, Puolassa, Portugalissa ja Yhdysvalloissa. Yhteistyömme 8 Media Venturesin kanssa tähtää kasvumme jatkamiseen Pohjoismaissa ja nykyisen menestyksemme vauhdittamiseen entistäkin nopeammin, Koite Healthin toimitusjohtaja Sakari Nikinmaa toteaa.

– Olemme innoissamme yhteistyöstä Koite Healthin kanssa. Yhtiö on todellinen mullistaja suun terveydenhuollon teknologia-alalla. Lumoral®:n vaikutus ja potentiaali käyttäjiensä suunterveyteen on ilmeinen, ja hoito tuo täysin uuden näkökulman suuhygieniaan. Olemme innokkaita tukemaan yhtiön kasvua yhdessä Koite Healthin tiimin kanssa, Sami Vikback, 8 Media Venturesin toimitusjohtaja, puolestaan toteaa.

Koite Healthin kumppanuus 8 Media Venturesin kanssa vahvistaa sekä Koite Healthin jalansijaa Ruotsin markkinoilla että vahvistaa Lumoral-brändin näkyvyyttä Suomessa ja Ruotsissa.

Ruotsissa Koite Health hyödyntää Bonnier Newsin laajoja verkostoja.

– Yhteistyömme Koite Healthin kanssa on strateginen. Synergiat lukijoidemme ja Koiten kohderyhmän välillä on merkittävä, ja odotamme innolla tuloksia, Bonnier Newsin myyntijohtaja Paul Brandenfeldt kommentoi uutta kumppanuutta.

Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy