Mariell Toiger on nimitetty Pauligin markkinointijohtajaksi

Mariell Toiger

Mariell Toiger on nimitetty 1.4.2024 alkaen Pauligin markkinointijohtajaksi (CMO) ja johtoryhmän jäseneksi. Roolissaan Mariell johtaa Pauligin markkinointi- ja innovaatiotoimintoa, jossa on yli sata työntekijää. Markkinointi ja innovaatiot ovat merkittävässä roolissa Pauligin uuden kasvustrategian tukemisessa ja mahdollistavat uusia tapoja olla yhteydessä kuluttajiin eri puolilla Eurooppaa. Mariellin toimipaikka on Tallinnassa, Virossa.

Mariellilla on vahva markkinointitausta ja yli 15 vuoden kokemus nopeasti liikkuvien kulutustavaroiden (FMCG) alalta. Hän aloitti uransa Pauligilla markkinointiassistenttina ja siirtyi nopeasti johtotehtäviin. Mariellilla on vahvat liiketoiminta- ja strategisen johtamisen taidot, joita hän on kartuttanut Pauligin lisäksi eri yrityksissä muun muassa markkinoinnin, rahoituksen, myynnin ja toimitusketjun hallinnan tehtävissä.

Olen erittäin innoissani ja ylpeä ottaessani vastaan uuden roolin Pauligilla. Odotan yhteistyötä kaikkien lahjakkaiden tiimien kanssa luodaksemme ikimuistoisia kokemuksia kuluttajille ja asiakkaillemme. Pauligilla yhdistyy vahva ja pitkä kokemus jatkuvaan uudistumiseen ja parhaan lopputuloksen tavoitteluun. Pauligin visio on olla ”The Shaper of Popular Food Culture”, ja odotan innolla pääseväni osallistumaan sen toteuttamiseen sekä edistämään tavoitettamme olla alan vastuullinen edelläkävijä innovaatioilla, jotka vastaavat kuluttajien tarpeisiin”, sanoo Mariell Toiger.

Toivotamme Mariellin lämpimästä tervetulleeksi johtoryhmäämme. Hän on dynaaminen ja näkemyksellinen johtaja, jolla on vahvoja näyttöjä kasvun ja innovaatioiden tukemisesta sekä brändin rakentamisesta elintarvikealalla. Olen varma, että Mariell tuo arvokkaan lisän johtoryhmäämme sekä markkinointi- ja innovaatiotoimintoomme, sanoo Rolf Ladau, Pauligin toimitusjohtaja.

Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy