Metso toimittaa sakeuttimia ja suodattimia kaivoksen vedenpuhdistusprojektiin Perussa

Metso on saanut tilauksen useiden sakeuttimien ja vesisuodattimien toimittamisesta Perussa sijaitsevaan kaivosveden käsittelyprojektiin. Tilauksen arvo on noin 15 miljoonaa euroa, ja se on kirjattu Mineraalit-segmentin vuoden 2024 toisen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin.

Metson toimituslaajuuteen kuuluu useita High Rate -sakeuttimia tiheän sakan käsittelyyn sekä automaattisia, itsepuhdistuvia EBS-sarjan nestesuodattimia hienojakoiseen suodatukseen. Korkean korroosiokestävyyden sakeuttimet, jotka kuuluvat Metson Planet Positive -tarjontaan, sisältävät edistyksellisen ReactorwellTM-syöttöjärjestelmän ja ovat nopeat asentaa.

”Olemme iloisia voidessamme jatkaa yhteistyötä tärkeän perulaisen kaivosalan asiakkaamme kanssa ja auttaa heitä kaivosveden käsittelyssä Planet Positive -ratkaisuillamme. Sakeuttimilla on tärkeä rooli luotettavan toiminnan varmistamisessa ja asiakkaan projektikriteerien täyttämisessä, joita ovat korkea suorituskyky, nopea asennus ja vähäinen huoltotarve”, kertoo Metson sakeutus- ja selkeytystuoteryhmän johtaja Brian Berger.

Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy