Muutoksia Kemppi Oy:n johtoryhmässä: toimitusjohtaja Ville Vuori jättää yhtiön

Ville Vuori jättää Kemppi Oy:n toimitusjohtajan tehtävän omasta pyynnöstään.

”Koen, että olen saanut tehtyä sen mitä tulin Kemppiin tekemään. Upeat kuusi vuotta upeassa yhtiössä. Kiitän luottamuksesta. Saavutimme paljon tiiminä, nyt on oikea hetki siirtyä eteenpäin ja jatkaa työtä hallitusammattilaisena”, sanoo Ville Vuori.

”Kiitämme Villeä lämpimästi hänen sitoutumisestaan ja arvokkaasta panoksestaan Kemppiä kohtaan. Hänen kauteensa on mahtunut poikkeuksellisen paljon erityisiä tapahtumia – Trafimet-yrityskaupan toteutuminen, greenfield-operaation rakentaminen Kiinaan, Kempowerin irtautumisen mahdollistaminen, koronakriisi, Ukrainan sota, Venäjän toimintojen alasajo – ja tässä vain osa mainitakseni. Ville on luotsannut yhtiötä hienosti kaikkien näiden käänteiden läpi, kehittäen samalla yhtiötä määrätietoisesti ja luoden ympärilleen innostuneen ilmapiirin. Toivomme Villelle onnea ja menetystä uuteen elämänvaiheeseen”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama.

Toimitusjohtajan seuraajan haku on jo käynnistetty. Joustavan siirtymän varmistamiseksi, toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa väliaikaisesti Katri Sahlman, Vice President, Strategy and Business Development. Muutos astuu voimaan heti.

Kemppi Oy

 

Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy