Vantaalle jo kahdeksas Lidl-myymälä – uusi Lidl avataan kauppakeskus Kivikseen

Lidl avaa kahdeksannen myymälänsä Vantaalle, kun pitkään odotettu kauppakeskus Kivis myymälöineen avautuu torstaina 5.10. Viihtyisä ja moderni myymälä tarjoaa alueen asukkaille muista Lidleistä tutun kompaktin perusvalikoiman sekä viikottain vaihtuvat erä- ja teematuotteet. Upouusi Lidl avaa ovensa asiakkaille klo 10.

Lidlin myymäläverkosto Vantaalla laajenee entisestään, kun Kivistön kaupunginosaan avautuvassa kauppakeskus Kiviksessä avataan järjestyksessään Vantaan kahdeksas Lidl-myymälä. Myymälä sijaitsee kauppakeskuksen alimmassa kerroksessa, ja se tulee tarjoamaan nopeita ja helppoja ruokaratkaisuja kivistöläisten arkeen. Myymälää luotsaa pitkän linjan lidliläinen Dan Wickström, joka on aiemmin toiminut myymäläpäällikkönä jo kahdessa muussa Lidlissä.

– Kivistöläiset ovat saaneet odottaa pitkään arjen palveluja lähelleen, joten on suuri ilo päästä vihdoin tarjoamaan alueen asukkaille lidlimäiseen tapaan herkkuja sekä kotimaasta että maailmalta ja tietysti iloista palvelua, iloitsee Wickström.

Kivistön Lidl on moderni, uusinta Lidl-ilmettä edustava myymälä, jossa on tehty helppoja ostosreissuja tukevia ratkaisuja. Tuoteosastojen sijoittelussa on otettu huomioon suomalaisten asiakkaiden toiveet, ja asiointia helpottamaan on tuotu pikakassat. Pinta-alaa Kivistön Lidlissä on noin 1200 m². Myymälän yhteydestä löytyvät lisäksi kauppakeskuksen laajat palvelut pakettiautomaatteineen ja ravintoloineen. Lisäksi myymälän vieressä on pullonpalautusaula, josta löytyy myös pankkiautomaatti.

– Olemme panostaneet myymälän selkeyteen ja asiakkaiden viihtyvyyteen. Uskon, että myymäläämme löytävät kaikki Kivistön alueen paikalliset asukkaat, jotka kaipaavat edullisia, helppoja ja laadukkaita ruokia niin arkeen kuin juhlaankin. Toki saa kauempaakin tulla ostoksille! sanoo Wicktsröm.

Uudessa Lidlissä on luvassa monenlaisia avajaishulinoita, kun avajaispäivänä torstaina ja sen lisäksi lauantaina tarjolla on kahvitusta ja suolaista evästä sekä huikeita tarjouksia. Kauppakeskuksessa avajaisia vietetään kolme päivää, joten luvassa on hyviä tarjouksia ja iloista menoa useamman päivän ajan.

– Perinteisesti kiirettä pitää aina ennen avajaispäivää ja se piti paikkaansa myös tällä kertaa. Hulinaa on riittänyt, kun olemme tiimin kanssa ahertaneet, että kaikki tuotteet saadaan siististi oikeille paikoilleen ja hyllyvälit suoriksi. Kaikki saatiin kuitenkin valmiiksi, ja nyt myymälästä puuttuvat enää asiakkaat. Lämpimästi tervetuloa ostoksille!, sanoo Wickström.

Vastuullisuus huomiotu kaikissa myymälöissä

Lidlillä on kohteesta riippuen erilaisia myymälöitä ympäri Suomen – suurin osa sijaitsee erillisillä tonteilla, mutta osa myymälöistä löytyy kauppakeskuksista. Jokaisen myymälän kohdalla Lidl huolehtii siitä, että myymäläratkaisuissa otetaan huomioon ympäristö, ja esimerkiksi energiatehokkuuden eteen tehdään päivittäin toimenpiteitä.

Kaikissa Lidlin toimipisteissä käytetään ainoastaan uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä. Myymälöissä tarkkaillaan energiatehokkuutta ja havaittaessa kulutuspoikkeumia, niihin puututaan herkästi. Kiviksen Lidlissä, kuten muissakin Lidl-myymälöissä on led valaistus sekä kannelliset ja ovelliset pakastealtaat ja -kaapit, jotka ovat esimerkkejä energiatehokkaista ratkaisuista. Vanhemmissa myymälöissä laitteita vaihdetaan säännöllisesti uusiin ja tehokkaampiin. Kaikilla Suomen Lidl-myymälöillä on energiatehokkuuden ISO 50001 -sertifikaatti, jonka saaminen ja säilyttäminen vaatii jatkuvaa energiankäytön arviointia ja uusien tavoitteiden asettamista sekä henkilöstön kouluttamista.

Kiviksen Lidl-myymälässä asiakkaita palvelee 23 kaupan alan ammattilaista, joista osa on työskennellyt aiemmin muissa Lidl-myymälöissä ja osa täysin uusia työntekijöitä.

Lidl Vantaa-Kivistö

 

Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy