Kivimaan monitoimitalo Aarteen uusi nuorisotila avataan talvilomaviikolla

Kivimaan Aarteen uudet nuorisotilat odottavat käyttäjiään

16.02.2023, Lahden kaupunki

Kivimaan uuden nuorisotilan avajaisia vietetään koko talvilomaviikon 27.2.–3.3.2023. Tila on avoinna 4.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille ma–pe klo 16–20. 

Viikon aikana luvassa on monipuolista ohjelmaa. Tarjolla on muun muassa vohveleita, leffalippujen arvontaa ja bingoa. Maanantaina voit tavata Brädin uudella nuorisotilalla ja haastaa hänet vaikka biljardiotteluun.

Nuorisotilan ohjaajat Päivi Aaltonen ja Jari Lepistö toivottavat avajaisviikolla myös huoltajat ja yhteistyökumppanit tervetulleiksi tutustumaan tiloihin ja toimintaan.

Päiväkohtaiset tiedot löydät Kivimaan nuorisotilan instagramista: @kivimaannuorisotila

Kivimaan nuorisotilassa voi hengähtää ja harrastaa

Talviloman jälkeen Kivimaan nuorisotila on nuorten käytössä heti koulupäivän päätyttyä aina tiistaista perjantaihin. After school -toiminta on tarkoitettu Kivimaan koulun oppilaille, missä nuoret voivat hengähtää koulupäivän jälkeen klo 13–15.

Vapaa-ajan toimintaan ovat tervetulleita myös muualta tulevat nuoret. Eri ikäryhmille toiminta alkaa klo 16 ja on auki iltaan asti.

Nuorisotilalla järjestetään koulupäivän aikana välitunti-, pienryhmä-, harrastus- ja ryhmäytymistoimintaa.

Tila on varusteltu nuorten toiveiden mukaisesti. Tilalta löytyy toivotut pelit ja konsolit sekä mahdollisuus osallistua muun muassa ohjattuun köksäilyyn, kädentaitoihin ja liikunnallisiin toimintoihin.

Nuorisonohjaajia voi tavata myös koulupäivän aikana välitunneilla.

Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy