Koulutuskeskus Salpaus avaa pop-up-myymälän ensimmäistä kertaa kauppakeskus Trioon

Salpauksen opiskelijoiden ylläpitämä pop-up -myymälä saapuu ensimmäistä kertaa Lahden keskustaan 18.11.2023 alkaen.

Myymälä sijaitsee Kauppakeskus Trion pohjakerroksessa lähellä Kauppakadun ja Vapaudenkadun kulmassa sijaitsevaa sisäänkäyntiä. Myymälä on avoinna 18.11.- 2.12.2023 ma-pe klo 10–18 ja la 10–16.

Pop-up-myymälä on Salpauksen monen eri alan opiskelijan yhteinen projekti

Myymälässä on myynnissä tuotteita ja palveluita laajasti Salpauksen eri aloilta, kuten elintarvikeala, hius- ja kauneudenhoitoala, jalometalliala, kone- ja tuotantotekniikka, liiketoiminta, puuala, tuotteen valmistus (tarpeistovalmistus), tekstiili- ja muotiala ja verhoiluala.

Myynnissä on muun muassa opiskelijoiden tekemiä koruja, nojatuoleja, puusta valmistettuja tarjottimia ja leikkuulautoja, ulkoroihutelineitä sekä jouluisia koriste-esineitä. Hius- ja kauneusalan opiskelijat tekevät muun muassa pikalakkauksia ja -kampauksia. Myynnissä on myös lahjakortteja Salpauksen eri palveluihin, esimerkiksi ravintola Kulinaariin, Heinolan Opinstoreen tai Hius- ja kauneussalonki Helmeen.

Logistiikka-alan opiskelijat ovat vastanneet tuotteiden kuljetuksesta myymälään ja kolme sisustusalan artesaaniopiskelijaa ovat vastanneet myymälän visuaalisesta ilmeestä. Tuotteiden myynnistä vastaavat pääsääntöisesti merkonomiopiskelijat.

Pop-up-myymälä tarjoaa opiskelijoille uudenlaisen oppimiskokemuksen

“Kiva, kun saa vastuuta uudenlaisessa projektissa. Olen aiemmin tehnyt työpaikalla oppimisen jaksoni isommissa ketjutyyppisissä yrityksissä, joten on kiva päästä tällaiseen pienempäänkin,” kommentoi keväällä merkonomiksi valmistuva Emma Salminen.

Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy