Lahden nuorisopalvelut järjestää syyslomaviikolla toimintaa 10–18-vuotiaille

Lahden kaupungin nuorisopalvelut tarjoaa nuorille jälleen paljon edullista ja maksutonta tekemistä koulujen syysloman aikana 23.–29.10. Toiminta on suunnattu kaikille 10–18-vuotiaille nuorille.

12–15-vuotiaille nuorille järjestetään 23.–26.10. SyysCamping-leiri Päijänteen upeissa maisemissa Isorannan leirikeskuksessa. Ilmoittautuminen leirille alkaa ma 9.10. klo 16.00 ja päättyy su 15.10. klo 23.00. Paikkoja on rajoitetusti ja mukaan pääsee verkkokaupan kautta osoitteessa verkkokauppa.lahti.fi/toiminnot/nuorisopalvelut/.

Erilaisilla retkillä pääsee viettämään farmipäivää Omenamäen tilalle, pelaamaan Megazoneen, kisailemaan keilahallille, temppuilemaan trampoliiniparkkiin sekä katsomaan elokuvaa Kino Iirikseen. Retkille ilmoittaudutaan harrastelahti.fi-sivujen kautta. Myös retkille ilmoittautuminen alkaa ma 9.10. klo 16.00 ja päättyy su 15.10. klo 23.00.

Syyslomatoimintaan pääsee osallistumaan tietenkin myös nuorisotiloilla. Kivimaalla järjestetään taiteiden yön pakohuonepeli, Nastolassa paistetaan pizzaa ja Lähteellä burgereita, Metsäkankaalla vietetään Nuokku all night long, pelitila Xperiencellä jahdataan Pokemoneja, Triplassa arvostellaan levyjä levyraadissa ja Ahtialassa, Mukkulassa ja Möysässä on erilaisia teemapäiviä ja turnauksia. Nuorisotilojen syyslomaohjelma löytyy Lahden kaupungin verkkosivuilta lahti.fi/nuorisopalvelut/lomatoiminta.

Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy