Lahden seudun kokouspalvelut esillä KONGRESSI Meetings & Events -tapahtumassa

KONGRESSI Meetings & Events 2023

14.03.2023, Lahti Region

Kokous- ja yritystapahtuma-alan suurtapahtuma KONGRESSI Meetings & Events järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 22.-23.3.2023. Visit Lahti on mukana tapahtumassa Lahden seudun yhteisosastolla kuuden alueen kokous- ja oheisohjelmakohteen kanssa.

KONGRESSI Meetings & Events on kokous- ja yritystapahtuma-alan suurin kotimainen ammattilaistapahtuma, joka kokoaa laajan kattauksen palveluntarjoajia saman katon alle. Lahden seutu on näyttävästi esillä tapahtumassa omalla Visit Lahti -osastolla.

– Mukanaolo tapahtumassa asemoi Lahden seudun yhdeksi merkittävistä kokouskohteista pääkaupunkiseudun kupeessa. Tapahtumakävijät ovat työnsä puolesta erilaisia kokouksia, koulutuspäiviä, työhyvinvointitapahtumia, yritysjuhlia ja messuja järjestäviä ammattilaisia, joille pääsemme esittelemään Lahden seudun hienoja kohteita ja mahdollisuuksia, kertoo Visit Lahden kokous- ja kongressimyyntipäällikkö Anu Kärkkäinen.

Visit Lahden osastolla on mukana kuusi Lahden seudun kokous- ja oheisohjelmakohdetta. Yksi kohteista on Vierumäki.

– Tapahtuma on meille tuttu aikaisemmilta vuosilta ja halusimme ehdottomasti olla mukana myös tänä vuonna. Panostus osallistumiseen kannattaa, sillä kokemuksemme mukaan tapahtumassa vierailevat asiakkaat ovat tosissaan kiinnostuneita kokous- ja yritystapahtumapalveluista ja olemme aina saaneet paljon hyviä asiakaskontakteja, kertoo asiakkuuspäällikkö Teemu Sillanpää Vierumäeltä.

– Tänä vuonna tulemme kertomaan asiakkaille esimerkiksi uudistuneesta, tapahtumajärjestäjää entistäkin paremmin palvelevasta, Vierumäki Areenasta ja koko Vierumäen vetovoimaisesta kokonaisuudesta, Sillanpää jatkaa.

Vierumäen lisäksi Visit Lahden osastolla esittäytyvät Lehmonkärki Resort, Liikuntakeskus Pajulahti ja Sibeliustalo sekä ensi kertaa myös Malski ja sen suojissa toimiva Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva. Malski ja Malva muodostavat yhdessä ainutlaatuiset puitteet myös kokousjärjestäjää ajatellen.

Ensiesittelynsä tapahtumassa saa myös iittiläinen Radalla Resort.

– Tavoitteemme on kasvattaa Radalla Resortin tunnettuutta ja löytää uutta asiakaskuntaa. Uskommekin, että meillä on Kongressi-kävijälle oikein hyvin sopivaa tarjottavaa, kertoo Radalla Resortin hotellinjohtaja Saara Niskanen.

– Visit Lahden kumppanina meille on ilo lähteä mukaan – olemme mukana muiden Lahden seudun kohteiden korkeatasoisessa joukossa laadukkaan matkailubrändin alla, Niskanen kehuu.

Monipuolisen kokouspalvelutarjonnan lisäksi Lahden seudun osaston keskustelunavaajana toimii oma Visit Lahti -messukahvila, johon kaikki vieraat ovat tervetulleita sysmäläisen Cafe Breakin kahveja maistelemaan. – Hyvän kahvin äärellä ehtii rauhassa jutella asiakkaan kokoussuunnitelmista, Anu Kärkkäinen iloitsee.

Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy