Paavolan kampuksella avoimien ovien iltapäivä ke 29.11. klo 15–17

Paavolan kampus, Terijoenkatu

Paavolan kampuksen avoimien ovien iltapäivänä talo on täynnä ohjelmaa. Tervetuloa tutustumaan oppitunneille, näyttelyihin, seuraamaan musiikkiesityksiä ja tanssiharjoituksia. Taidepolulla voit tutustua kampuksen taideteoksiin taiteilijoiden esittelemänä. Oppilaat ja opiskelijat toimivat kampusoppaina ja opastavat eri kohteisiin ja tapahtumiin. Tutustu ohjelmaan osoitteessa lahti.fi/paavolankampus.

Paavolan kampuksella toimivat Humpulan päiväkoti, Lahden lukio Gaudia, Tiirismaan peruskoulu ja Wellamo-opisto sisältäen Taide- ja muotoilukoulu Taikan toiminnan, yhteensä 2500 lasta ja nuorta.

Poimintoja lasten, nuorten ja aikuisten oppijoiden tarjoamasta ohjelmasta

Humpulan päiväkodissa voi tutustua lasten töiden näyttelyyn, Vihreä lippu- ja digitoimintaan sekä luonnon monimuotoisuuden oppimiseen.

Tiirismaan peruskoulussa ja Lahden lukio Gaudiassa on iltapäiväpainotteinen koulupäivä ja oppitunneille voi mennä seuraamaan opetusta. Esillä on oppilas- ja opiskelijatöitä, tarjolla musiikkiesityksiä sekä vanhojentanssiharjoitukset.  Ysiluokkalaisten bulliksista voi ostaa suolaista ja makeaa.

Wellamo-opiston ja myös Taikan opetus pyörii normaalisti. Voit tutustua myös muun muassa Wellamon piirustus- ja huovutustöiden näyttelyihin, tanssikerhon ja musiikinopetuksen harjoituksiin ja esityksiin.

Kampuksen Taidepolulla keskitytään taideteoksiin

Kampuksen Taidepolun varrella taiteilijoista Ville Räty, Laura Pehkonen ja Terhi Kaakinen ovat tavattavissa tekemiensä taideteosten luona. Taidekierroksella esitellään myös Laura Merzin ja Katja Tukiaisen taideteoksia. Kampuksen Taidepolulle lähdetään klo 15.15 Tiirismaan koulun aulasta, Kirkkokatu 16.

Paavolan kampus on vuosina 2020–2023 vaiheittain rakennettu ja Lahden Tilakeskuksen historian suurin talonrakennushanke. Kampuksella on toteutettu uusia innovatiivisia ratkaisuja, ja myös arkkitehdit ovat avoimien ovien tapahtumassa tavattavissa.

Avoimien ovien iltapäivän ohjelma täydentyy, tutustu ohjelmaan osoitteessa lahti.fi/paavolankampus.Tapahtumasivulta löytyy myös kampuksen alueen karttakuva ja yhteystiedot.

Lahden kaupunki

Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy