Presidenttiehdokkaiden keskustelutilaisuudet Lahden ja Lappeenrannan kampuksilla

LUT-yliopisto ja LAB-ammattikorkeakoulu järjestävät presidenttiehdokkaille keskustelutilaisuuksia korkeakoulujen strategisista teemoista.

LUT-yliopisto ja LAB-ammattikorkeakoulu tarjoavat kaikille presidenttiehdokkaille mahdollisuuden osallistua kampuksilla järjestettäviin keskustelutilaisuuksiin, joissa opiskelijat haastattelevat ehdokkaita korkeakoulujen strategisiin teemoihin liittyen.

”Rohkaisemme LUTIn ja LABin opiskelijoita toimimaan vastuullisesti yhteisen ympäristömme ja yhteiskuntamme hyväksi, joten olemme innokkaita kuulemaan myös presidenttiehdokkaiden näkemyksiä meille tärkeistä teemoista”, LUT-yliopiston rehtori Juha-Matti Saksa sanoo.

LUTin opiskelijoita kiinnostavat erityisesti puhtaaseen energiaan, ilmaan ja veteen sekä kestävään liiketoimintaan liittyvät kysymykset. LABin haastattelutilaisuuksien puheenaiheita ovat ammattikorkeakoulun vahvuusalueet, kuten kiertotalous, design, innovaatiot ja hyvinvointi sekä yritysten toimintaedellytysten parantaminen etenkin kansainvälistymisen näkökulmasta.

Yleisölle avoimia haastattelutilaisuuksia järjestetään marras–joulukuun aikana.

Seuraavat tiedossa olevat tapahtumat:

  • Pekka Haavisto, pe 17.11. klo 14.15–15.15, auditorio 2, Lahden kampus
  • Olli Rehn, to 23.11. klo 13.30–14.30, Viipuri-sali, Lappeenrannan kampus 

Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy