Rovaniemi isännöi marraskuussa valtakunnallisia musiikkikasvatuspäiviä

FISME Rovaniemi

Kohtaamisia musiikkikasvatuksen rajapinnoilla on luvassa, kun vuoden 2023 valtakunnalliset musiikkikasvatuspäivät valtaa Rovaniemen Lappia-talon 16.-18.11.2023. 

Kolmipäiväinen tapahtuma kokoaa yhteen suomalaisen musiikkikasvatuksen kentän toimijat, pedagogit, asiantuntijat ja kehittäjät. Monipuolista ohjelmatarjontaa värittää myös arktisen pääkaupungin tarjoama pohjoinen ulottuvuus.

Suomen musiikkikasvatusseura – FiSME ry:n järjestämät VI valtakunnallinen musiikkikasvatuspäivät on kolmipäiväinen tapahtuma, joka kokoaa yhteen suomalaisen musiikkikasvatuksen kentän toimijat. Tapahtuma koostuu luennoista, paneelikeskusteluista, seminaareista, työpajoista ja konserteista, unohtamatta Rovaniemen tarjoamaa ainutlaatuista ohjelmaa.

– Esiintyjien joukossa on kattava edustus alan asiantuntijoita ja vaikuttajia kuten Mirja Hiltunen, Lauri Väkevä, Emilia Kujala, Alma-Muukka-Marjovuo. Tule mukaan kuulemaan alan uusimmat kuulumiset sekä verkostoitumaan muiden toimijoiden kanssa, innostaa Suomen musiikkikasvatusseura – FiSME ry:n  pääsihteeri Jenni Jäske.

Mukaan! -päivien ilmoittautuminen on auki ja päiväkohtaiset liput ovat myynnissä Netticketin kautta. Lisätietoja, ilmoittautumislinkki ja koko ohjelma löytyy myös FiSMEn sivuilta www.fisme.fi/mukaan

Tutustu tapahtuman ohjelmaan täältä: www.fisme.fi/kalenteri

Suomen musiikkikasvatusseura – FiSME ry. 

Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy