Tiesitkö, mitkä ovat Lidl Plus -sovelluksen suosituimmat etukupongit? Etuohjelman asiakkaille ensimmäistä kertaa Lidl Plus -etuviikot

Lidl Plus kulkee jo yli miljoonan suomalaisen taskussa. Nyt etuohjelman käyttäjille on tiedossa erityisen halpoja hintoja ja ekstratarjouksia. Lidl tuo ensimmäistä kertaa Lidl Plus -käyttäjille etuviikot, jolloin sovelluksen käyttäjät muun muassa saavat ylimääräisiä alennuksia tarjoustuotteista.  

Lidl Plus on heinäkuun 2020 lanseerauksestaan asti ollut Suomessa ilmaisten kaupallisten sovellusten top 5 joukossa sekä latausten että käytön osalta. Lidl Plus kulkee jo yli miljoonan suomalaisen taskussa, ja uusia käyttäjiä tulee jatkuvasti. Eniten uusia rekisteröityneitä on nuorten, 18-29-vuotiaiden asiakkaiden joukossa.

Nyt kaikille Lidl Plus -käyttäjille ja etenkin uusille rekisteröityjille on tiedossa ylimääräistä etua. Syyskuussa rekisteröityvät asiakkaat saavat viiden euron etukupongin liittymislahjana. Etuviikoilla 7.–20.9. on kaikille Lidl Plus -asiakkaille tiedossa ylimääräisiä alennuksia tarjoustuotteista. Lidl Plus -asiakkaat saavat siis lisäalennuksia viikoittain vaihtuviin tarjoustuotteisiin.

– Järjestämme nyt ensimmäistä kertaa tällaiset etuviikot, jolloin Lidl Plus -asiakkaille on tiedossa ekstrasti etuja. Haluamme kiittää asiakkaitamme etuohjelman käytöstä näiden vuosien aikana ja tästä syystä Lidl Plus -asiakkaille on tiedossa ekstrasti etuja kysieisillä viikoilla. Erityisesti viime aikoina halvat hinnat ja tarjoukset ovat kiinnostaneet asiakkaita, ja etuviikkojen kautta voimme tarjota näitä entistä isommin. Tavoitteenamme on tietysti myös saada etuohjelmaamme uusia asiakkaita. Miljoona on upea luku, mutta meille vasta alkua, kertoo Lidlin osastopäällikkö Noora Kiljunen.

Lidl Plus -sovellusta kehitetään jatkuvasti. Uusimpana ominaisuutena sovellukseen on lisätty viikkotarjoukset. Ominaisuuden avulla asiakas voi kätevästi selata uusimpia viikotarjouksia ilman sähköisen tarjouslehden avaamista. Viikkotarjoukset-osioon pääsee näppärästi suoraan sovelluksen etusivulta.

Etukupongit hedelmiin ja vihanneksiin suosituimpia

Lidl Plus -etuohjelman keskeinen ominaisuus on viikoittain vaihtuvat etukupongit, joita käyttämällä saa alennusta valikoiduista tuotteista. Käytetyimpien kuponkien joukkoon kuuluvat hevi-tuotteiden kupongit. Myös alennukset merenelävistä kiinnostavat, sillä kala- ja katkarapukuponkeja hyödynnetään ahkerasti. Suosittuja ovat myös kupongit, joilla saa paistopistetuotteista alennusta.

– Suomalaiset todellakin rakastavat hedelmiä ja vihanneksia, sillä hevi-tuotteiden etukuponkeja hyödynnetään erittäin paljon. Mahtavaa, että etukuponkien avulla saamme lisää vihreää suomalaisten lautaselle! Kupongit merenelävistä kiinnostavat varmasti siksi, että kyseessä on hieman arvokkaampi tuoteryhmä. Paistopistetuotteemme ovat saavuttaneet suomalaisten suosion, ja tämä näkyy myös näiden etukuponkien ahkerassa hyödyntämisessä, kertoo Kiljunen.

Lidlin hintakyltteihin on lisätty maininta, mikäli tuotteelle on Lidl Plus -sovelluksessa etukuponki. Uudistuksen myötä etukuponkien käyttö on lisääntynyt.

– Hintakylttien avulla helpotamme ostosten tekoa ja voimme muistuttaa asiakasta tuotteessa saatavilla olevasta alennuksesta. Pelkästään etukuponkeja käyttämällä asiakkaamme ovat säästäneet tämän vuoden aikana jo vajaa kuusi miljoonaa euroa. Lisäksi sovelluksessa on tarjolla muitakin kuponkeja, kuten raaputus- ja bonuskuponkeja, joten asiakkaidemme kokonaissäästöt ovat tätäkin paljon suuremmat, kertoo Kiljunen.

Lidl Plus pähkinänkuoressa:

  • Lidl Plus on Lidlin ilmainen etuohjelma kaikille 18-vuotta täyttäneille. Asiakas saa puhelimeen ladattavan sovelluksen kautta ajankohtaista tietoa, palveluita ja etuja Lidlistä.
  • Sovelluksessa on viikoittain vaihtuvia etukuponkeja, joilla saa tuotteita alennettuun hintaan.
  • Kuukausittain vaihtuvassa bonuskuponkikampanjassa ostokset kerryttävät saldoa, jonka avulla saa ilmaiskuponkeja tiettyihin tuotteisiin tai euromääräisen alennuksen ostoksista.
  • Sovelluksen kautta voi maksaa sähköauton latauksen, ja lataus on kaikista halvinta sovelluksen kautta. Sovelluksesta myös näkee vapaana olevat latauspisteet.
  • Click&Pick-palvelussa voi varata käyttötavaratuotteen, ja se toimitetaan haluttuun myymälään kolmen päivän sisällä.
  • Lidlin sähköinen tarjouslehti julkaistaan sovelluksessa maanantaisin.
  • Sovelluksessa on tarjolla etuja monenlaisiin yhteistyökumppaneiden palveluihin.
Suunnittelu ja toteutus: DevNet Oy